e-tron ladesystem connect for inntil 22 kW

Dette systemet for hjemmelading leveres som ekstrautstyr. Det har en rekke intelligente ladefunksjoner som integrert ladestrømregistrering, PIN-beskyttelse og kostnadsoptimert lading kombinert med myAudi. Programvaren kan oppdateres via Internett. Kombinert med et kompatibelt strømstyringssystem i boligen har e-tron ladesystem connect enda flere intelligente funksjoner. Dette er blant annet ladestrømtilpasning med strømbruddbeskyttelse og kostnadsoptimert lading som tar hensyn til døgnvariasjoner i strømprisen. Det er også mulig å benytte strøm fra eget solcelleanlegg.

Bilen lades fortrinnsvis når strømmen er billigst2 og tilpasser ladeeffekten automatisk når annet elektrisk utstyr i huset brukes samtidig. Dokumentasjon på ladet energi. Du kan bruke egenprodusert solenergi hvis du har et kompatibelt solcelleanlegg.4 Ladesystemet connect1 (ekstrautstyr) har mange fordeler. Det oppretter forbindelse mellom Audi RS e-tron GT og et kompatibelt strømstyringssystem i boligen, slik at bilen blir en del av smarthuset. Funksjonene omfatter PIN-beskyttelse og programvareoppdateringer. e-tron ladesystem connect er et såkalt modus-2-ladesystem og beregnet på lading fra stikkontakt. Det består av en betjeningsenhet med 5-tommers berøringsdisplay, kabel til bilen i to valgfrie lengder og to strømkabler med husholdnings- og industristøpsel. e-tron ladesystem connect har en ladeeffekt på opptil 22 kW1. I leveransen inngår også et veggfeste med klips.

e-tron ladesystem connect sammen med ombordladeren på inntil 22 kW (AC) har følgende smarte ladefunksjoner:

Strømbruddbeskyttelse3
e-tron ladesystem connect1 kommuniserer med et kompatibelt strømstyringssystem i boligen og lader bilen med den maksimale effekten som er tilgjengelig i boliginstallasjonen. Når annet elektrisk utstyr brukes i huset samtidig, reduserer systemet ladeeffekten automatisk. Så snart andre strømforbrukere slås av, øker e-tron ladesystem connect1 ladeeffekten igjen så mye som mulig. På den måten forebygger systemet overbelastning i boligens elektriske anlegg, og sørger samtidig for at bilen lades så raskt som mulig.

Kostnadsoptimert lading2
Systemet tar hensyn til døgnvariasjoner i strømprisen når ladingen planlegges. Det tar utgangspunkt i ønsket avreisetid og planlegger ladingen slik at den skjer når strømprisen er lavest. Dette gjelder så lenge bilen er koblet til ladesystemet. Avreisetiden stiller du enkelt inn i bilen eller i myAudi-appen5, 6.

Integrert ladestrømregistrering
Registrering av strømforbruket under lading gjør det enkelt å dokumentere og eksportere strømutgifter knyttet til f.eks. jobbkjøring, slik at du eventuelt kan levere dem til arbeidsgiveren. Du kan for eksempel se ladehistorikken i myAudi5, 6 og få den tilsendt på e-post.

Bruk av solenergi4
Har du ditt eget solcelleanlegg hjemme, kan Audi RS e-tron GT lades enda mer effektivt. Ved hjelp av solprognoser og ønsket avreisetid lager e-tron ladesystem connect1 en ladeplan som i størst mulig grad lar deg utnytte egenprodusert solenergi. Avreisetiden stiller du enkelt inn i bilen eller i myAudi-appen5, 6.

PIN-beskyttelse
Ved å programmere inn en 4-sifret PIN-kode kan du beskytte ladesystemet mot uautorisert bruk.

Programvareoppdateringer
Med programvareoppdateringene holder du e-tron ladesystem connect1 oppdatert.

e-tron ladesystem connect1 omfatter:
 • 1 betjeningsenhet med 5-tommers berøringsdisplay
 • Kabel til bilen på 2,5 meter (7,5 meter er ekstrautstyr)
 • 2 ulike strømkabler for husholdnings- og industristøpsel
 • Veggfeste med klips
 • PIN-beskyttelse
 • Programvareoppdateringer
 • Integrert ladestrømregistrering
 • Bruk av solenergi4
 • Kostnadsoptimert lading2
 • Strømbruddbeskyttelse3


1 Ladeeffekten avhenger av hvilket støpsel som brukes, spenningen i strømnettet, antall faser i strømnettet og boliginstallasjonen. Den kan i enkelte tilfeller være noe mindre enn oppgitt. Strømkabelen med industristøpsel og ladesystemets betjeningsenhet er tilpasset hverandre og muliggjør en bestemt ladeeffekt. Det er teknisk mulig å senere bytte til en strømkabel med et annet industristøpsel, men det kan gi lavere ladeeffekt.
2 Funksjonen forutsetter at kundens avtale med energileverandøren inkluderer ulike strømpriser, for eksempel ulike priser for dag og natt. Kunden må lagre informasjon om de ulike prisene på sin myAudi-konto eller i et kompatibelt strømstyringssystem i boligen. Du får informasjon om kompatible systemer hos din Audi-forhandler.
3 Funksjonene strømbruddbeskyttelse og bruk av solenergi forutsetter at bilen er koblet til et kompatibelt strømstyringssystem i boligen. Dette er ikke et tilbud fra AUDI AG og inngår ikke i leveringsomfanget. AUDI AG samarbeider med de to ledende leverandørene av strømstyringssystemer for boliger, Hager Group og SMA Solar Technology, for å sikre full kompatibilitet. Du får informasjon om kompatible systemer hos din Audi-forhandler.
4 Funksjonen forutsetter et kompatibelt strømstyringssystem i boligen. Dette er ikke et tilbud fra AUDI AG og inngår ikke i leveringsomfanget. AUDI AG samarbeider med de to ledende leverandørene av strømstyringssystemer for boliger, Hager Group og SMA Solar Technology, for å sikre full kompatibilitet. Du får informasjon om kompatible systemer hos din Audi-forhandler.
5 Beskrivelsen av myAudi-appen i App Store inneholder informasjon om kompatible operativsystemer for iOS/Android. Du må først registrere deg på www.audi.com/myaudi. Audi connect-tjenestene for mediestrømming via Internett og tilgang til kalenderen krever en aktiv Wi-Fi-forbindelse mellom smarttelefonen og MMI touch med MMI touch response. Krever at du inngår en hovedbrukeravtale med myAudi og definerer en hovedbruker i bilens MMI touch med MMI touch response. Verifisering og pålogging som hovedbruker sørger for at du kan bruke bilstyringen (for eksempel låse og låse opp bilen med myAudi-appen). For å kunne velge en avreisetid i appen og sende den til bilen, må du definere en hovedbruker i bilens MMI touch med MMI touch response, det vil si opprette forbindelse mellom myAudi-appen og din Audi.
6 Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet.
Dine fordeler
 • Prioriterer lading når strømmen er billigst
 • Ladeeffekten tilpasses automatisk for å unngå overbelastning
 • Strømutgifter til ladingkan dokumenteres
 • Bilen blir en del av smarthuset