Bærbart og fleksibelt ladesystem for enkel lading av din Audi RS e-tron GT. Kan brukes hjemme og overalt ellers hvor du har tilgang til en kompatibel industrikontakt.

e-tron ladesystem kompakt er et såkalt modus-2-ladesystem og beregnet på lading fra stikkontakt. Det kan tas med og brukes andre steder. Lysdioder på betjeningsenheten angir statusen til ladesystemet og ladeprosessen. Avhengig av husholdnings-/industristøpslet og egenskapene til strømnettet, kan bilen lades med en effekt på inntil 11 kW (3-faset) eller. 7,4 kW (1-faset). Du kan stille inn en ladeeffekt på mellom 100 % og 50 %. Skal batteriet lades raskt, anbefaler vi bruk av industrikontakt. Som ekstrautstyr leveres også et låsbart og plassbesparende veggfeste med klips.

e-tron ladesystem kompakt omfatter:
  • Betjeningsenhet inkl. kabel
  • Ulike strømkabler med husholdnings- og industristøpsel1

Ladeeffekten avhenger av hvilket støpsel som brukes, spenningen i strømnettet, antall faser i strømnettet og boliginstallasjonen. Den kan i enkelte tilfeller være noe mindre enn oppgitt. Strømkabelen med industristøpsel og ladesystemets betjeningsenhet er tilpasset hverandre. Hvis du senere bytter til en strømkabel med et annet støpsel, kan det føre til at tilgjengelig ladeeffekt i systemet reduseres.


1 Kontakt din Audi-forhandler for mer informasjon om kompatible industrikontakter.
Dine fordeler
  • Ladeutstyret utnytter den maksimale ladeeffekten på inntil 11 kW
  • Kan brukes sammen med alle kompatible industrikontakter
  • Ladeeffekten kan reduseres manuelt fra 100 % til 50 %