Smartphone interface32 oppretter forbindelse mellom smarttelefonen og din Audi. Innhold på telefonen kan vises på MMI-displayet33. Navigasjon, telefonfunksjoner, musikk og utvalgte tredjepartsapper34 styres enkelt med MMI-berøringsskjermen og stemmestyring. Forbindelsen opprettes enten med en egnet USB-kabel eller trådløst35.

32 Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
33 Smarttelefonen må oppfylle følgende krav:
  • Vi anbefaler en USB-kabel fra Audi originalt tilbehør.
  • For Apple-enheter anbefales iPhone 5 eller nyere og nyeste iOS-versjon. 
  • For Android-enheter må du ha en Android-smarttelefon med Android 8.0 eller nyere, og Android Auto-appen må være installert (den er allerede installert på smarttelefoner med Android 10.0 eller nyere). Når appen installeres, kan det oppstå ekstra datatrafikkostnader avhengig av mobiltelefonabonnementet ditt.

34 Audi har ingen innflytelse på hvilke apper som kan vises med smartphone interface. Den enkelte tilbyder er ansvarlig for appenes innhold og funksjoner.
35 For å opprette en trådløsforbindelse mellom smarttelefonen og bilen kreves det at det trådløse 5 GHz-nettet støttes i landet der bilen ble solgt. I tillegg forutsetter bruk av trådløsfunksjonen utstyrspakken Audi connect nødanrop og service med Audi connect Remote & Control og/eller utstyret MMI navigasjon plus med MMI touch. Informasjon om hva som gjelder i ditt land, får du hos din Audi-forhandler.

Smarttelefonen må oppfylle følgende krav:

  • For Apple-enheter anbefales iPhone 5 eller nyere og nyeste iOS-versjon. Wifi, Bluetooth og Siri må være slått på på smarttelefonen.
  • For Android-enheter må du ha en Android-smarttelefon med Android 9.0 eller nyere, og Android Auto-appen må være installert (den er allerede installert på smarttelefoner med Android 10.0 eller nyere). Når appen installeres, kan det oppstå ekstra datatrafikkostnader avhengig av mobiltelefonabonnementet ditt.