Advanced key med sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet, uten SAFE-funksjon

Du kan låse og låse opp bilen og starte og stoppe motoren uten å bruke nøkkelen aktivt. Du må kun ha den med deg. Bakluken låses opp, åpnes og lukkes med en fotbevegelse bak bilen.

Bilen kan låses opp uten aktiv bruk av nøkkelen. Du trenger bare ta i dørhåndtaket. Dette fungerer på alle dørene. Du trenger bare ha med deg Advanced key. Trådløs kommunikasjon mellom nøkkelen og bilen gir deg adgang. Du kan låse bilen på utsiden ved å berøre en av sensortastene som er montert i alle dørhåndtakene.

Bakluken kan åpnes elektrisk ved å trykke på tasten på bilnøkkelen, tasten i førerdøren eller softtouch-tasten i baklukehåndtaket. Det er like enkelt å lukke bakluken: Du trenger bare å trykke på tasten på innsiden av bakluken, tasten i førerdøren eller tasten på bilnøkkelen. Bakluken låses opp, åpnes og lukkes med en fotbevegelse (sparkebevegelse) bak bilen. Automatisk lukkehjelp gjør det enklere å lukke bakluken manuelt ved behov. Baklukens åpningsvinkel kan programmeres for å sikre komfortabel åpning på steder hvor det er lavt under taket.

Du kan også starte bilen uten å bruke Advanced key aktivt. Du trenger bare å sitte i bilen og ha Advanced key med deg. Bilen startes og stoppes med start-stopp-tasten i midtkonsollen.

Nøkkelen har ulik over- og underside med komponenter i høyglanset sort og metallinnsatser i aluminiumsfinish på siden.

SAFE-funksjonen kan bare aktiveres via tyverialarmen med en landsspesifikk kode. SAFE-funksjonen kan ikke leveres separat.