Audi connect navigasjon og infotainment

Audi connect navigasjon og infotainment består av en rekke digitale tjenester og funksjoner som gjør kjøreturen mer fleksibel, avslappende og tryggere.

Audi connect19 omfatter en rekke funksjoner og systemer som sammen danner en forbindelse mellom bilen, Internett og brukeren. Med Audi connect får du for eksempel oppdatert trafikkinformasjon fra nettet, slik at ruteplanleggingen blir enda mer nøyaktig. Audi connect består av infotainment- og entertainmentfunksjoner og gir økt komfort og kjøreglede. Med Audi connect kan du søke etter ledige parkeringsplasser, få informasjon om trafikksituasjonen og se værmelding for stedet du skal reise til. I baksetet kan du koble PC, nettbrett og annet trådløst utstyr til wifi-sonen20, slik at du for eksempel kan finne informasjon på nett eller sjekke e-post. I området Temaer7 i myAudi-appen7, 8 kan du velge blant ulike bakgrunnsbilder til MMI-midtdisplayet.

Tjenestene kan brukes via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen20 og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio20 og hybridradio20).

For wifi-sonen20 og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett, opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/connect.

Audi connect navigasjon og infotainment omfatter følgende tjenester:
 • Navigasjon med GoogleTM, 21-satellittkart
 • Online-søk etter navigasjonsmål7
 • Online-talekommandoer17, 22
 • Online-trafikkinformasjon
 • Online-trafikkinformasjon plus
 • Navigasjon med detaljert informasjon om kjørefelt på motorveier
 • Online-spesialmål
 • Gateparkering23
 • Fareinformasjon7
 • Online-trafikkskiltinformasjon7, 24
 • e-tron ruteplanlegger7, 8
 • Svært detaljert 3D-visning av byer
 • Integrert Amazon Alexa25, 26
 • Mediestrømming fra Internett20, 27 (f.eks. integrert Amazon Music28)
 • Nettradio20
 • Hybridradio20
 • Vær
 • Online-nyheter29
 • Wifi-sone20
 • Brukerprofiler
 • Tilgang til Temaer7
 • Gjenkjenning av låter


7 Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet.
8 Beskrivelsen av myAudi-appen i appbutikken inneholder informasjon om kompatible iOS/Android-operativsystemer. Du må først registrere deg på www.my.audi.com.
17 Leveres på utvalgte språk.
19 Audi connect-tjenestene må forlenges mot betaling etter tre år. Funksjonsomfanget kan være underlagt begrensninger i det enkelte landet. Audi connect navigasjon og infotainment samt Audi connect navigasjon og infotainment plus kan bare brukes i fullt omfang i kombinasjon med aktivert MMI navigasjonssystem plus.
20 Tjenesten krever at du kjøper en datapakke fra en av Audis samarbeidspartnere.
21 Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.
22 Forutsetter at mobiltelefonen har Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
23 Tilgjengelig i utvalgte byer og på utvalgte veistrekninger.
24 Audi connect online-trafikkskiltinformasjon kan bare aktiveres i kombinasjon med kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning.
25 Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemerker eller registrerte varemerker for Amazon.com, Inc. eller et tilhørende selskap. Integrert Amazon Alexa leveres bare i følgende land: Tyskland, Østerrike, Storbritannia, Frankrike, Spania, Italia, USA, Canada og Japan. Systemspråket i MMI navigasjon plus med MMI touch må være stilt inn på et språk som integrert Amazon Alexa støtter. Du får mer informasjon om tilgjengelighet hos din Audi-forhandler. Lydstrømming med Alexa krever at du kjøper en datapakke fra en av Audis samarbeidspartnere.
26 Funksjon og innhold i Amazon Alexa er utelukkende Amazons ansvar. Enkelte Alexa-funksjoner krever smarthusteknologi.
27 Om mediestrømming fra Internett er tilgjengelig, avhenger av land. Det er vanligvis nødvendig å ha en konto hos en leverandør av strømmetjenester. Dette kan medføre ekstra kostnader. For at vi skal kunne tilby tjenesten mediestrømming fra Internett og alle inkluderte funksjoner, kan det være nødvendig at vi lagrer informasjon (vanligvis oppdateringer) i bilen din.
28 Amazon og alle tilhørende logoer er varemerker eller registrerte varemerker for Amazon.com, Inc. eller et tilhørende selskap.
29 Behandling av nyhetsstrømmer i myAudi krever at du har en myAudi-konto.

Juridisk informasjon:
Merk! Systemene har sine begrensninger og avhenger delvis av tjenester fra tredjeparter. AUDI AG er ikke ansvarlig for at disse dataene er riktige.

Tjenestene fra Audi connect kan bare leveres hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem. Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio og hybridradio). For wifi-sonen og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio og hybridradio), opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/connect.

Hvilke Audi connect navigasjon og infotainment-tjenester som leveres, varierer fra land til land.

Avhengig av bilmodell gir Audi connect deg tilgang til tjenester fra våre tjenesteleverandører og tredjepartsleverandører. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra våre tjenesteleverandører og tredjepartsleverandører, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, da dette er deres ansvar.

Audi connect-tjenestene er tilgjengelige i 24 måneder fra utlevering av ny bil. Avtalen forlenges deretter med 12 måneder uten ekstra kostnader.

Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:

AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
85045 Ingolstadt, Germany
E-post: kundenbetreuung@audi.de

Hvis du etterbestiller Audi connect-tjenester i Functions on Demand-butikken (enkeltbestilling eller i pakken med tidsbegrenset bestilling av MMI-navigasjonssystemet), er Audi connect-tjenestene bare tilgjengelige i den avtalte perioden. Selv om du bestiller MMI-navigasjonssystemet uten tidsbegrensning, har Audi connect-tjenestene en maksimal varighet på 24 måneder etter bestilling og kan forlenges med 12 måneder gratis én gang.

Informasjon om forlengelse av Audi connect-tjenestene får du på www.audi.com/connect og hos din Audi-forhandler.