Lyden gjenspeiler bilens sportslige egenskaper, høye kvalitet og innovative teknologi. Den sportslige e-tron-lyden leveres som ekstrautstyr til Audi e-tron GT. Den kan minne om lyden fra Gran Turismo. Den digitale lyden varierer alt etter bilens hastighet. I Audi drive select kan du selv tilpasse lydprofilene. Bilens varslingssystem med lyd (standard) er alltid aktivert.

Den sportslige e-tron-lyden (ekstrautstyr) lar bilens sportslige egenskaper, høye kvalitet og innovative teknologi komme tydeligere til sin rett. Den digitale lyden høres fra en utvendig høyttaler og to høyttalere inne i bilen. Den digitale lyden varierer alt etter bilens hastighet. Den unike klangen er lett gjenkjennelig og skaper en helt egen opplevelse. I Audi drive select kan du tilpasse den sportslige e-tron-lyden ved hjelp av forhåndsdefinerte kjøremodi. I efficiency-modus er den sportslige e-tron-lyden diskret, tilpasset komfortabel og nesten lydløs kjøring. I comfort-modus er kjørelyden balansert, mens den i dynamic-modus er mer sportslig.

Det lovpålagte varslingssystemet med lyd er alltid aktivert. Det betyr at fotgjengere og syklister alltid kan høre bilen, også når den kjører i lav hastighet. Dette øker trafikksikkerheten.
Dine fordeler
  • Skaper en helt egen opplevelse
  • Bilen kan høres i alle hastigheter