Elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon for førersete, ratt og sidespeil

Elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon for førersete, ratt og sidespeil omfatter:
  • Elektrisk justerbart ratt
  • Elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon
  • Innvendig speil, automatisk avblendbart, uten ramme
  • Sidespeil, elektrisk justerbare, oppvarmbare og innfellbare, automatisk avblendbare på begge sider, med minnefunksjon

Forsetenes setehøyde, seteavstand, setevinkel og seteryggvinkel kan justeres elektrisk etter behov. Minnefunksjonen for førersiden har to minneplasser for hver brukerprofil, der innstillingene for setet og sidespeilene kan lagres. Innstillingene lagres og aktiveres med minnetasten. I tillegg lagres siste seteposisjon automatisk i den personlige profilen.

I den personlige profilen kan det lagres en rekke innstillinger for f.eks. ergonomi, infotainment og understell. Det omfatter også seteposisjon, rattstammeposisjon og speilinnstilling. Du kan opprette inntil seks personlige profiler og en gjesteprofil i bilen. Den sist aktive profilen tilordnes bilnøkkelen når du går ut av og låser bilen. Når du låser opp bilen, vises en personlig hilsen i Audi virtual cockpit og innstillingene fra den personlige profilen (som er tilordnet bilnøkkelen som er i bruk) lastes inn.

Innstigningshjelpen gjør det enklere å sette seg i og gå ut av førersetet. Når førerdøren åpnes mens tenningen er slått av, beveges setet bakover. Rattet justeres elektrisk med et trykk på knappen. Rattstammen kan justeres i høyde og avstand og har inn- og utstigningsautomatikk samt minnefunksjon.

Det rammeløse, automatisk avblendbare innvendige speilet med regn- og lyssensor reduserer blending. Dette gjør det enklere å registrere bilene som kommer bak, når det er mørkt, og bidrar dermed til økt sikkerhet Redusert blending kan blant annet bidra til at du oppdager biler i speilet raskere når det er mørkt. Redusert blending kan også bidra til å forebygge trøtte øyne.

De elektrisk justerbare, oppvarmbare og innfellbare sidespeilene med minnefunksjon er automatisk avblendbare på begge sider. De har integrert LED-blinklys og kantsteinautomatikk i sidespeilet på passasjersiden, konvekst, plant eller asfærisk speilglass og oppvarmbare vindusspylerdyser. Ved hjelp av kantsteinautomatikken vippes sidespeilet på passasjersiden nedover når du rygger, slik at du kan se fortauskanten.
e4aac726-fb80-471f-a23a-eac11bb2575e.jpg

Sidespeil, elektrisk justerbare, oppvarmbare og innfellbare, automatisk avblendbare på begge sider, med minnefunksjon

97daa23e-5c4a-43b5-b4b6-6f6b3aa47009.jpg

Innvendig speil, automatisk avblendbart, uten ramme

060b3fe1-2b2b-4144-bd62-c731de017431.jpg

Elektrisk justerbart ratt

f0846815-6ba6-45a0-902e-a779fe9fa817.jpg

Elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon for førersetet