Audi e-tron GT med sportsseter plus foran kan leveres med et interiør som er helt fritt for ekte skinn. Setetrekkene kan fås i sort, pustende Dinamica mikrofiber kombinert med sort mono.pur 550, et funksjonelt kunstskinn. En annen variant er det nye stoffet Kaskade kombinert med mono.pur 550 kunstskinn, også det i sort. Dinamica mikrofiber og Kaskade stoff er innovative materialer som fremstilles på en ressursbevarende måte, delvis av resirkulerte materialer. Øvre og nedre interiørelementer er i sort kunstskinn / Dinamica mikrofiber, som matcher det sorte sportskonturrattet i Alcantara.

Dinamica1 mikrofiber er et pustende materiale som er spesielt godt tilpasset sportslige forhold. Det brukes til setetrekk, består delvis av resirkulerte elementer og kombineres med mono.pur 550 kunstskinn. For sportsseter plus foran er setemidtpartiet og innsiden av setevangene på forsetene og de to ytre sitteplassene bak i sort Dinamica1 mikrofiber. Setemidtpartiet har dessuten sort fossefallmønster. Utsiden av setevangene, hodestøttene med skulderområde og midtre sitteplass i baksetet er i sort mono.pur 550 kunstskinn.

Kaskade stoff / mono.pur 550 kunstskinn er en vellykket kombinasjon av innovativt stoff og funksjonelt kunstskinn. Setemidtpartiet har sort fossefallmønster. Hodestøtter med skulderområde, setemidtparti og innsiden av setevangene er trukket med Kaskade, et nytt stoff. Dette er et innovativt materiale som delvis produseres av resirkulerte fibre. Det består blant annet av resirkulerte PET-flasker og tekstilfibre som produsenten innhenter og behandler regionalt. Setetrekket består hovedsaklig av resirkulerte PET-flasker. Andre elementer, for eksempel utsiden av setevangene, er trukket med mono.pur 550 kunstskinn.

Det skinnfrie interiøret kompletteres av øvre og nedre interiørelementer i kunstskinn / Dinamica mikrofiber og sort sportskonturratt i Alcantara2.

Skinnfri designpakke i sort for sportsseter plus foran:
 • Setetrekk i sort Dinamica mikrofiber / mono.pur 550 kunstskinn eller sort Kaskade stoff / mono.pur 550 kunstskinn
 • Øvre og nedre interiørelementer i sort kunstskinn / Dinamica mikrofiber
 • 3-eikers sportskonturratt i Alcantara2 med flat underside, multifunksjon plus og girtaster i sort

Dinamica mikrofiber / mono.pur 550 kunstskinn for sportsseter plus foran omfatter:
 • Setemidtpartiet og innsiden av setevangene på forsetene og de to ytre sitteplassene bak er i sort Dinamica1 mikrofiber; setemidtpartiet har sort fossefallmønster
 • Utsiden av setevangene, hodestøttene med skulderområde og midtre sitteplass i baksetet er i sort mono.pur 550 kunstskinn

Kaskade stoff / mono.pur 550 kunstskinn for sportsseter plus foran omfatter:
 • Setemidtpartiet, innsiden av setevangene og hodestøttene med skulderområde på forsetene og de to ytre sitteplassene bak er i Kaskade stoff; setemidtpartiet har sort, glanset fossefallmønster.
 • Utsiden av setevangene og midtre sitteplass i baksetet er i sort mono.pur 550 kunstskinn
 • Øvre og nedre interiørelementer i kunstskinn / Dinamica mikrofiber omfatter:
 • Øvre del av instrumentpanelet, dørbrystninger, dørarmlener og nedre del av midtkonsollen i sort kunstskinn med sorte sømmer
 • Instrumentpaneldeksel, dørkledninger og øvre del av midtkonsollen i sort Dinamica1 mikrofiber med sorte sømmer

1 Et pustende mikrofibermateriale som blant annet produseres av resirkulerte polyesterfibre og behandlet PET.
2 Alcantara er en mikrofiberfleece.
Merk: Leveres bare i kombinasjon med sportssete plus.
e1452435-47b1-432d-889e-127b6b4b6487.jpg

Øvre og nedre interiørelementer i kunstskinn / Dinamica mikrofiber

Dine fordeler
 • Komplett skinnfritt interiør
 • Kvalitetsmaterialer
 • Sportslig utseende