Kombinasjonen av kjøreaktive komponenter som quattro med regulert differensialbrems for bakakselen, firehjulsstyring, adaptiv luftfjæring og elektromekanisk styring plus sørger for høy kjøredynamikk og fremragende komfort. Den sportslige e-tron-lyden er en innovativ, digital kjørelyd som fremhever bilens sportslige egenskaper.

Utstyrspakken med kjøredynamiske komponenter og digital kjørelyd gir Audi e-tron GT fremragende kjøredynamikk og høy kjørekomfort.

quattro med regulert differensialbrems for bakakselen: elektronisk regulert og helvariabel momentfordeling til bakakselen kombinert med målrettede bremseinngrep sørger for godt veigrep og suveren og presis styring. Det bidrar til bedre kjøredynamikk i svinger, høy kjørestabilitet og svært gode bremseegenskaper.

Firehjulsstyring: kombinerer smidighet, stabilitet og enkel manøvrering og gir bedre kjøredynamikk, sikkerhet og komfort.

Elektromekanisk styring plus: bedre kjøredynamikk og kjørekomfort med mer direkte styring på svingete landeveier og i avkjøringer, samtidig som bilen er enklere å styre ved parkering og manøvrering.

Adaptiv luftfjæring: elektronisk regulert luftfjæring med tre kammer og trinnløst adaptivt dempersystem på alle fire hjul regulerer automatisk bilnivå og -demping. Dette gir fremragende kjørekomfort og svært høy kjøredynamikk.

Sportslig e-tron-lyd: digital kjørelyd som fremhever de sportslige egenskapene til Audi e-tron GT. Du velger lydprofil i Audi drive select.

Du finner mer informasjon i beskrivelsene av de enkelte funksjonene.

Dynamikkpakke plus inneholder:
  • Sportslig e-tron-lyd
  • quattro med regulert differensialbrems for bakakselen
  • Firehjulsstyring
  • Adaptiv luftfjæring
  • Elektromekanisk styring plus
Merk: Leveres bare i kombinasjon med bremseanlegg i stål med wolframkarbidbelegg