Kombinasjonen av kjøreaktive komponenter som quattro med regulert differensialbrems for bakakselen, firehjulsstyring, adaptiv luftfjæring og elektromekanisk styring plus leverer spennende kjøreopplevelser med høy kjøredynamikk og fremragende kjørekomfort.

Utstyrspakken kombinert med kjøredynamiske komponenter gir Audi e-tron GT fremragende kjøredynamikk og høy kjørekomfort.

quattro med regulert differensialbrems for bakakselen: elektronisk regulert og helvariabel momentfordeling til bakakselen kombinert med målrettede bremseinngrep sørger for godt veigrep og suveren og presis styring. Det bidrar til bedre kjøredynamikk i svinger, høy kjørestabilitet og svært gode bremseegenskaper.

Firehjulsstyring: kombinerer smidighet, stabilitet og enkel manøvrering og gir bedre kjøredynamikk, sikkerhet og komfort.

Elektromekanisk styring plus: bedre kjøredynamikk og kjørekomfort med mer direkte styring på svingete landeveier og i avkjøringer, samtidig som bilen er enklere å styre ved parkering og manøvrering.

Adaptiv luftfjæring: elektronisk regulert luftfjæring med tre kammer og trinnløst adaptivt dempersystem på alle fire hjul regulerer automatisk bilnivå og -demping. Dette gir fremragende kjørekomfort og svært høy kjøredynamikk.

Du finner mer informasjon i beskrivelsene av de enkelte funksjonene.

Dynamikkpakken inneholder:
  • quattro med regulert differensialbrems for bakakselen
  • Firehjulsstyring
  • Adaptiv luftfjæring
  • Elektromekanisk styring plus