Garasjeportåpneren er en integrert, programmerbar fjernkontroll for garasjeporter og ytterporter

Styrings-/sendeenheten som er fast integrert i betjeningskonseptet kan programmeres fritt. Navnet på betjeningsfeltene på berøringsskjermen kan tilpasses. Du kan lagre opptil åtte forskjellige systemer. Overføringsteknologien er pålitelig og sikker. Ekstern tilgang til styringssystemet via Internett er ikke mulig.

Når du nærmer deg den lagrede posisjonen, vises et varsel for å utløse sendeprosessen. Systemet settes opp ved hjelp av en brukervennlig programmeringshjelp i MMI touch response med informasjon fra instruksjonsboken. Den fast integrerte universalfjernkontrollen gjør at du ikke trenger en bærbar fjernkontroll. Garasjeportåpneren (HomeLink®) gjør bilen til grensesnittet mot hussystemene.

Du får informasjon om kompatibilitet med og programmering av eksisterende systemer hos din Audi-forhandler og på www.homelink.com. Systemer som ikke er kompatible, kan klargjøres for mottak ved å installere en universalmottaker, som du kan bestille fra din Audi-forhandler eller på nettsiden til HomeLink®.
Dine fordeler
  • Enkel og rask programmering
  • God rekkevidde
  • Tre lagringsplasser