Audi connect navigasjon og infotainment

Audi connect kobler din Audi til nettet og gir deg underholdning og informasjon på kjøreturene

Audi connect omfatter en rekke funksjoner og systemer som sammen danner en forbindelse mellom bilen, Internett og brukeren. Med Audi connect16, 30 får du for eksempel oppdatert trafikkinformasjon fra nettet, slik at ruteplanleggingen blir mer nøyaktig. Audi connect består av infotainment- og entertainmentfunksjoner og gir økt komfort og kjøreglede. Med Audi connect får du informasjon om ledige parkeringsplasser, nyheter og værmelding for stedet du skal reise til. Passasjerene i baksetet kan koble bærbar PC, nettbrett og annet trådløst utstyr til Wi-Fi-sonen31, slik at de for eksempel kan finne informasjon på nett eller sjekke e-post. Tjenestene kan brukes via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for Wi-Fi-sonen31 og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio31 og hybridradio31). For Wi-Fi-sonen og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett, opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/connect.

Audi connect navigasjon og infotainment inneholder:
 • Navigasjon med Google™32-satellittkart
 • Online-søk etter navigasjonsmål
 • Online-talekommandoer21, 33
 • Online-trafikkinformasjon
 • Online-trafikkinformasjon plus
 • Online-spesialmål
 • Gateparkering34
 • Fareinformasjon
 • Online-trafikkskiltinformasjon
 • myAudi navigasjon11
 • Svært detaljert 3D-visning av byer
 • Integrert Amazon Alexa35, 36
 • Mediestrømming via Internett31, 37
 • Nettradio31
 • Hybridradio31
 • Vær
 • Online-nyheter38
 • Wi-Fi-sone31
 • Brukerprofiler33

11 Beskrivelsen av myAudi-appen i App Store inneholder informasjon om hvilke iOS/Android-operativsystemer som er kompatible. Du må først registrere deg på www.audi.com/myaudi.
30 Audi connect-tjenestene må forlenges mot betaling etter tre år. Funksjonsomfanget kan være underlagt begrensninger i det enkelte land. Audi connect navigasjon og infotainment samt Audi connect navigasjon og infotainment plus kan bare brukes i fullt omfang i kombinasjon med aktivert MMI navigasjonssystem plus.
31 Krever at du kjøper en datapakke fra en av Audis samarbeidspartnere.
32 Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.
33 Forutsetter at mobiltelefonen har Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
34 Tilgjengelig i utvalgte byer og på utvalgte veistrekninger.
35 Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er registrerte varemerker for Amazon.com, Inc. eller et tilhørende selskap. Integrert Amazon Alexa leveres bare på følgende språk: tysk, spansk, italiensk, fransk, engelsk og japansk. Systemspråket i MMI navigasjon plus med MMI touch response må være stilt inn på et språk som integrert Amazon Alexa støtter. Du får mer informasjon om tilgjengelighet hos din Audi-forhandler. Lydstrømming med Alexa krever at du kjøper en datapakke fra en av Audis samarbeidspartnere.
36 Funksjon og innhold i Amazon Alexa er utelukkende Amazons ansvar. Enkelte Alexa-funksjoner krever smarthusteknologi.
37 Det er vanligvis nødvendig å ha en konto hos en leverandør av strømmetjenester. Dette kan medføre ekstra kostnader.
38 Behandling av nyhetsstrømmer i myAudi krever at du har en myAudi-konto.

Juridisk informasjon:
Merk! Systemene har sine begrensninger og avhenger delvis av tjenester fra tredjeparter. AUDI AG er ikke ansvarlig for at disse dataene er riktige. Tjenestene fra Audi connect kan bare leveres hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem (ekstrautstyr). Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for Wi-Fi-sonen og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio og hybridradio). For Wi-Fi-sonen og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio og hybridradio), opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om abonnementer og bestilling på www.audi.com/connect.
Hvilke Audi connect navigasjon og infotainment-tjenester som er tilgjengelige, avhenger av land. Avhengig av bilmodell gir Audi connect deg tilgang til tjenester fra våre tjenesteleverandører og tredjepartsleverandører. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra våre tjenesteleverandører og tredjepartsleverandører, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, da dette er deres ansvar.
Audi connect-tjenestene er tilgjengelige i 24 måneder fra bilens leveringsdato. Avtalen forlenges deretter med 12 måneder uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:
AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
85045 Ingolstadt, Germany
E-post: kundenbetreuung@audi.de
Hvis du etterbestiller Audi connect-tjenester i Functions on Demand-butikken (enkeltbestilling eller i pakken med tidsbegrenset bestilling av MMI-navigasjonssystemet), er Audi connect-tjenestene bare tilgjengelige i den avtalte perioden. Selv om du bestiller MMI-navigasjonssystemet uten tidsbegrensning, har Audi connect-tjenestene en maksimal varighet på 24 måneder etter bestilling og kan forlenges med 12 måneder gratis én gang. Informasjon om forlengelse av Audi connect-tjenestene får du på www.audi.com/connect og hos din Audi-forhandler.
Dine fordeler
 • Internettilkobling
 • Oppdatert informasjon om parkeringsplasser, bensinstasjoner og køer
 • Mulighet for trådløs tilkobling av mobile enheter