A8 L > A8 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A8 L

A8 L

Audi A8 L – lang luksussedan

Audi A8 L har en luksuriøs og ekstra stor kupé med høy sittekomfort i baksetet. Avanserte førerassistentsystemer og nettilkobling gjør hverdagen enklere.

Storhet ligger i de små detaljene

I hvilesetet (ekstrautstyr) i Audi A8 L kan baksetepassasjeren på passasjersiden nyte suveren sittekomfort med mange justeringsmuligheter, massasjefunksjon (ekstrautstyr) og fotstøtte som gir en komfortabel hvileposisjon. Forsetet på passasjersiden kan skyves ekstra langt forover elektrisk, og seteryggen kan vippes forover, slik at det blir størst mulig beinplass. Fotstøtte med fotmassasje og skjermer i baksetet (ekstrautstyr) gjør A8 L til et avslappende sted å være.

Du får mer informasjon om hvilket utstyr som leveres, hos din Audi-forhandler.

 
MMI-displayet i Audi A8 L

Visning og betjening

To berøringsskjermer i midtkonsollen med akustisk og haptisk tilbakemelding gjør det enkelt å betjene infotainmentsystemet og klima- og komfortfunksjonene. Den videreutviklede stemmestyringen lar deg kommunisere dialogbasert med bilen.

Lys og luftig kupé

Den ekstra store, tonede glassflaten til panoramasoltaket (ekstrautstyr) slipper mye lys inn i kupeen. Når sollyset blir for sterkt, kan du stenge det ute med lystette rullegardiner med elektrisk betjening. En integrert vindavviser reduserer vindstøy når taket er åpent.

Oversikt over førerassistentsystemene i Audi A8 L

Assistenter i bakgrunnen

Velger du assistentpakken Plus som ekstrautstyr til din Audi A8 L, får du en rekke førerassistentsystemer som hjelper deg å kjøre trygt og avslappet i byen, på landeveien og på motorveien. Du får blant annet parkeringsassistent plus som gjør det enklere å lukeparkere på langs og på tvers. Du starter og overvåker parkeringen, mens bilen styrer, gir gass, bremser og slår av motoren.

1
Funksjonene til skjermene i baksetet kan variere fra land til land og avhenger av tilbudet fra kundens mobilleverandør / appleverandøren. Kunden må ha en bærbar enhet (smarttelefon, nettbrett eller lignende) for å bruke skjermene. Skjermene betjenes med en egen app (lastes ned fra en appbutikk). Du får mer informasjon om innholdet som kan vises, hos din Audi-forhandler. Bruk av mobilnettet kan medføre ekstra kostnader.
2
Leveres på utvalgte språk. Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet.
3
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.
4
NB: Systemene har sine begrensninger, og de er bare ment å være til hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.