S7 Sportback TDI > A7 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Audi S7 Sportback TDI

S7 Sportback TDI

Audi S7 Sportback TDI
– elegant og dynamisk

Den sportslige coupémodellen Audi S7 Sportback TDI byr på lekker design, dynamiske kjøreegenskaper og interiør av høy kvalitet. Den har også det nyeste innen førerassistentsystemer og infotainmentutstyr.

Utvendig utstyr
– stilfullt og sportslig

Utvendig er Audi S7 Sportback både elegant og sportslig. Skarpe linjer tegner en tydelig coupéaktig profil, og takket være S sportsunderstell (standardutstyr) med demperregulering ligger Audi S7 Sportback lavere på veien enn basismodellen. Dette og andre S-typiske elementer gjør bilen ekstra dynamisk.

Audi S7 Sportback
 

Coupé-lignende silhuett

Den elegante og sporty coupé-silhuetten til Audi S7 Sportback TDI er spesielt imponerende sett fra siden.

Sportsseter plus i Audi S7 Sportback

Utmerket sidestøtte

Som ekstrautstyr kan du få S sportsseter plus i arrasrødt skinntrekk og agatgrå kontrastsøm.

Sportslige ytelser i tall

Ytelse

349

hk

(257 kW)

Dreiemoment

700

Nm

Akselerasjon

5,1

sek

0 til 100 km/t

Kraftfull og
dynamisk motor

Audi S7 Sportback leveres med en sportslig dieselmotor. 3.0 V6-TDI-motoren med 349 hk (257 kW) og et dreiemoment på 700 Nm akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder. quattro firehjulsdrift (standard) overfører kreftene til veien, mens en sportsdifferensial (ekstrautstyr) på bakakselen gir bedre veigrep i svinger.

Sportslig på alle måter

Audi S7 Sportback leveres som standard med sportslige designelementer som skiller den fra basismodellen, blant annet 20-tommers aluminiumsfelger og sidespeilhus i aluminiumsfinish. Som ekstrautstyr kan du også få rødlakkerte bremsekalipere.

Høyverdig og estetisk

Når du stiger inn i din Audi S7 Sportback TDI, møtes du opplyste terskellister med aluminiumsinnsatser og S-skrift på fronten. Du har bilen under kontroll med et sportsratt i skinn, og som har flere funksjoner og vippebrytere med aluminiumsfinish samt S-emblem.