A6 Avant | Stor stasjonsvogn tilpasset fremtiden | Audi
Audi A6 Avant

A6 Avant

Audi A6 Avant –
atletisk og allsidig

A6 Avant er sportslig og elegant utvendig og romslig og komfortabel innvendig. Og selvfølgelig leveres den med nyeste generasjon førerassistentsystemer* (ekstrautstyr).

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
  • Den elektriske rullegardinen for panoramasoltaket (ekstrautstyr) gir 100 % beskyttelse mot solen og forhindrer at kupeen varmes opp av kraftig sollys.

  • Spesielt sett fra siden signaliserer bilens stramme flater og skarpe linjer en progressiv og dynamisk karakter.

  • Den sportslige takbuen og den coupélignende silhuetten understreker A6 Avants elegante linjer.

  • LED-baklyktene med den karakteristiske lyssignaturen fascinerer både teknisk og visuelt. Lyktene knyttes sammen av en elegant, horisontal kromlist.

  • De valgfrie HD Matrix LED-frontlysene med dynamisk blinklys sørger for optimal belysning av veien.

  • Den nye A6 Avant leveres med elegante og sportslige felger fra 17 til 21 tommer.

  • Kupeen til Audi A6 Avant kjennetegnes av en minimalistisk design. Skjermene til betjeningskonseptet MMI touch response er sømløst integrert i den elegante sorte overflaten. Her er det nesten ingen brytere, kun noen få knapper.

  • Med tilhengerassistenten er manøvrering enklere enn noensinne.

  • Allsidige Audi A6 Avant er både funksjonell og komfortabel.

Unik dynamikk. Umiskjennelig Avant
Nye A6 Avant er en stor stasjonsvogn med flatere front, den er bredere og lavere og demonstrerer virkningsfullt bilens krefter. De markante hjulbuene, den skrånende taklinjen og de oppreiste D-stolpene fremhever bilens dynamikk og danner en spennende silhuett. Bakparten har sportslig takkantspoiler og karakteristisk kromdekor. Resultatet er en stor stasjonsvogn som fremstår som både atletisk og romslig.
Mer om den utvendige designen
Plasskomfort sammenlignet med forgjengeren
+ 21

mm

Innvendig lengde

+ 14

mm

Takhøyde bak

+ 7

mm

Skulderbredde

En stor stasjonsvogn med betydelig plass

Det forbedrede plasskonseptet til den nye Audi A6 Avant gir føreren og passasjerene bedre benplass, takhøyde og skulderbredde, mens bagasjeromsvolumet er like sjenerøst som før. Den delte bakseteryggen med mulighet for gjennomlasting kan slås ned i forholdet 40:20:40 og enkelt tilpasses dine ønsker og behov. Bagasjeromsvolumet kan justeres fra 565 til 1680 liter, slik at det passer enten du skal på skiferie med familien eller på en lengre forretningsreise.

Bagasjerom, animasjon
Mer om plasskomfort
Ambientelys i Audi A6 Avant

Utstyrspakker

Kupeen til den nye Audi A6 Avant kan i stor grad tilpasses kundens ønsker. I tillegg til basismodellen leveres det fire utstyrspakker, hver med sitt eget fargekonsept: sport, design, design selection og, vist på bildet, S line sportspakke. Fargene er både progressive og elegante. De førsteklasses materialene, fra valconaskinn til dekor i matt børstet aluminium, kjennetegnes av høy produksjonskvalitet.

Minimalistisk design. Maksimal brukervennlighet.

MMI High-skjermene på 10,1 og 8,6 tommer med HD og berøringsfunksjon er sømløst plassert i det elegante instrumentpanelet. De suppleres av den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtual cockpit som leveres som ekstrautstyr. Inntil syv førere kan lagre sine innstillinger i individuelle brukerprofiler*. Viktige bilfunksjoner kan dras og slippes på ønskede steder på MMI-skjermen, på samme måte som på smarttelefoner. Fleksibelt, komfortabelt og fremfor alt enkelt.

Førerplassen i Audi A6 Avant
Mer om betjeningskonseptet
Mer om lysteknologien
Les mer om assistentsystemer

Topp ytelse

Audi A6 Avant kan leveres med TDI- og TFSI-motorer fra 120 til 250 kW.

Audi A6 Avant sett fra siden
Mer om motoren
Audi A6 Avant sett forfra

Smidigere, sportsligere og lettere å manøvrere

Den progressive styringen (standard) gir en kraftfull kjøredynamikk takket være en svært sportslig styringsutveksling. Dette gjør bilen smidigere og lettere å manøvrere, spesielt i kombinasjon med den dynamiske firehjulsstyringen (ekstrautstyr).

Mer om kjøredynamikk
Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.