• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

A6 Avant | Stor stasjonsvogn > A6 > Audi Norge
 Der neue A6 Avant

A6 Avant

Allsidig og stor stasjonsvogn.
Den nye Audi A6 Avant

Den nye Audi A6 Avant er en stor stasjonsvogn med enestående plassforhold og fremtidsrettede digitale systemer kombinert med spenstige linjer. Avant er sportslig og elegant på utsiden, velpleid og sjenerøs på innsiden. Den har omfattende løsninger tilpasset den digitale tidsalderen og setter nye standarder i businessklassen med sine innovative førerassistentsystemer. Igjen.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Den elektriske rullegardinen for panoramasoltaket (ekstrautstyr) gir 100 % beskyttelse mot solen og forhindrer at kupeen varmes opp av kraftig sollys.

 • Med den lange fronten og bakrutens reduserte profil utstråler den nesten fem leter lange Avant eleganse og sportslighet.

 • Spesielt sett fra siden signaliserer bilens stramme flater og skarpe linjer en progressiv og dynamisk karakter.

 • Den sportslige takbuen og den coupélignende silhuetten understreker A6 Avants elegante linjer.

 • Takket være god plass og god trekkraft er åttende generasjon av A6 Avant klar for de aller fleste fritidsaktiviteter.

 • LED-baklyktene med den karakteristiske lyssignaturen fascinerer både teknisk og visuelt. Lyktene knyttes sammen av en elegant, horisontal kromlist.

 • Panoramasoltaket (ekstrautstyr) er 30 % større enn på forgjengeren og åpnes elektrisk.

 • Den nye A6 Avant leveres med elegante og sportslige felger fra 17 til 21 tommer.

 • Kupeen til Audi A6 Avant kjennetegnes av en minimalistisk design. Skjermene til betjeningskonseptet MMI touch response er sømløst integrert i den elegante sorte overflaten. Her er det nesten ingen brytere, kun noen få knapper.

 • Den nye Audi A6 Avant er utstyrt med digitale Audi AI-funksjoner samt siste generasjon førerassistentsystemer. Dette gjør kjøreturen tryggere og mer avslappende.

Unik dynamikk. Umiskjennelig Avant
Nye A6 Avant er en stor stasjonsvogn med flatere front, den er bredere og lavere og demonstrerer virkningsfullt bilens krefter. De markante hjulbuene, den skrånende taklinjen og de oppreiste D-stolpene fremhever bilens dynamikk og danner en spennende silhuett. Bakparten har sportslig takkantspoiler og karakteristisk kromdekor. Resultatet er en stor stasjonsvogn som fremstår som både atletisk og romslig.
Mer om den utvendige designen
Plasskomfort sammenlignet med forgjengeren

+ 21

mm

Innvendig lengde

+ 14

mm

Takhøyde bak

+ 7

mm

Skulderbredde

En stor stasjonsvogn med betydelig plass

Det forbedrede plasskonseptet til den nye Audi A6 Avant gir føreren og passasjerene bedre benplass, takhøyde og skulderbredde, mens bagasjeromsvolumet er like sjenerøst som før. Den delte bakseteryggen med mulighet for gjennomlasting kan slås ned i forholdet 40:20:40 og enkelt tilpasses dine ønsker og behov. Bagasjeromsvolumet kan justeres fra 565 til 1680 liter, slik at det passer enten du skal på skiferie med familien eller på en lengre forretningsreise.

Kofferraumanimation
Mer om plasskomfort
Das Ambientelicht des neuen A6 Avant bereichert das stimmige Interieur-Design.

Utstyrspakker

Kupeen til den nye Audi A6 Avant kan i stor grad tilpasses kundens ønsker. I tillegg til basismodellen leveres det fire utstyrspakker, hver med sitt eget fargekonsept: sport, design, design selection og, vist på bildet, S line sportspakke. Fargene er både progressive og elegante. De førsteklasses materialene, fra valconaskinn til dekor i matt børstet aluminium, kjennetegnes av høy produksjonskvalitet.

Minimalistisk design. Maksimal brukervennlighet.

MMI High-skjermene på 10,1 og 8,6 tommer med HD og berøringsfunksjon er sømløst plassert i det elegante instrumentpanelet. De suppleres av den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtual cockpit som leveres som ekstrautstyr. Inntil syv førere kan lagre sine innstillinger i individuelle brukerprofiler. Viktige bilfunksjoner kan dras og slippes på ønskede steder på MMI-skjermen, på samme måte som på smarttelefoner. Fleksibelt, komfortabelt og fremfor alt enkelt.

Bedienkonzept
Mer om betjeningskonseptet
Mer om lysteknologien

400

Ekstrautstyr kan tilpasses

38

Førerassistentsystemer (ekstrautstyr)

12.3

tommer

Skjerm for virtual cockpit (ekstrautstyr)

More about the assistance systems

Toppytelser

I forbindelse med lanseringen i Europa leveres A6 Avant med to kraftige motorer – en diesel- og en bensinmotor. Bensinmotoren er en 3.0-liters TFSI1. Den 6-sylindrede motoren med 340 hk og 500 Nm akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder. Lignende ytelser leveres av 3.0-liters TDI V6 dieselmotoren med 286 hk og 620 Nm. Alle motorene er utstyrt med den nye mildhybridteknologien.

A6 Avant Motor
Mer om motoren
Fahrdynamik

Smidigere, sportsligere og lettere å manøvrere

Den progressive styringen (standard) gir en kraftfull kjøredynamikk takket være en svært sportslig styringsutveksling. Dette gjør bilen smidigere og lettere å manøvrere, spesielt i kombinasjon med den dynamiske firehjulsstyringen (ekstrautstyr).

Mer om kjøredynamikk
A6 Avant


 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her