Garasjeportåpneren HomeLink er en integrert, programmerbar fjernkontroll for garasjeporter og ytterporter

Nytt betjeningskonsept med integrert styrings-/sendeenhet for fjernstyrt åpning av garasje- og ytterporter samt sikkerhetssystemer og belysningsanlegg med støtte for fjernstyring. Fjernkontrollen kan programmeres fritt. Betjeningsfeltene på berøringsskjermen kan navngis individuelt. Det kan lagres inntil åtte forskjellige garasje- og ytterporter eller sikkerhetssystemer og belysningsanlegg med støtte for fjernstyring. 

Når du nærmer deg den lagrede posisjonen, vises et varsel for å utløse sendeprosessen. Systemet settes opp ved hjelp av en brukervennlig programmeringshjelp i MMI med informasjon fra instruksjonsboken.

Du får mer informasjon om kompatibilitet med eksisterende garasje- og ytterporter samt sikkerhetssystemer og belysningsanlegg med støtte for fjernstyring, hos din Audi-forhandler og på www.homelink.com. Systemer som ikke er kompatible, kan klargjøres for mottak ved installering av en universalmottaker. Ta kontakt med din Audi-forhandler for å sikre kompatibilitet med eldre utgaver av Euro HomeLink-garasjeportåpnere (27, 30 og 40 Mhz).

Dine fordeler
  • enkel og rask programmering
  • god rekkevidde
  • inntil åtte lagringsplasser