Audi connect navigasjon og infotainment plus

Audi connect kobler din Audi til nettet og gir deg underholdning og informasjon på kjøreturene

Audi connect37 omfatter en rekke funksjoner og systemer som sammen danner en forbindelse mellom bilen, Internett og brukeren. Med Audi connect får du for eksempel oppdatert trafikkinformasjon fra nettet, slik at ruteplanleggingen blir enda mer nøyaktig. Audi connect består av infotainment- og entertainmentfunksjoner og gir økt komfort og kjøreglede. Med Audi connect kan du søke etter ledige parkeringsplasser, nyheter og værmelding for stedet du skal reise til. Passasjerene i baksetet kan koble PC, nettbrett og annet trådløst utstyr til wifi-sonen39, slik at de for eksempel kan finne informasjon på nett eller sjekke e-post.

Tjenestene kan brukes via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen39 og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett (f.eks. nettradio39 og hybridradio39).

For wifi-sonen39 og bruk av tjenester som krever mediestrømming via Internett, opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/connect.

Audi connect navigasjon og infotainment inneholder:
 • Navigasjon med Google™47-satellittkart
 • Onlinesøk etter navigasjonsmål
 • Online-talekommandoer18, 45
 • Online-trafikkinformasjon
 • Online-trafikkinformasjon plus
 • Online-spesialmål
 • Gateparkering38
 • Fareinformasjon
 • Online-trafikkskiltinformasjon48
 • myAudi navigasjon10
 • Svært detaljert 3D-visning av byer
 • Mediestrømming via Internett39, 42
 • Nettradio39
 • Hybridradio39
 • Vær
 • Online-nyheter44
 • Wifi-sone39
 • Brukerprofiler

10 Beskrivelsen av myAudi-appen i App Store inneholder informasjon om hvilke iOS/Android-operativsystemer som er kompatible. Du må først registrere deg på www.my.audi.com.
18 Leveres på utvalgte språk.
37 Audi connect-tjenestene må forlenges mot betaling etter tre år. Funksjonsomfanget kan være underlagt begrensninger i det enkelte land. Audi connect navigasjon og infotainment kan bare brukes i fullt omfang i kombinasjon med aktivert MMI navigasjonssystem plus.
38 Tilgjengelig i utvalgte byer og på utvalgte veistrekninger.
39 Tjenesten krever at du kjøper datapakker fra en av Audis partnere.
42 Om mediestrømming fra Internett er tilgjengelig, avhenger av land. Det er vanligvis nødvendig å ha en konto hos en leverandør av strømmetjenester. Dette kan medføre ekstra kostnader. For at vi skal kunne tilby tjenesten mediestrømming fra Internett og alle inkluderte funksjoner, kan det være nødvendig at vi lagrer informasjon (vanligvis oppdateringer) i bilen din.
44 Behandling av nyhetsstrømmer i myAudi krever at du har en myAudi-konto.
45 Forutsetter at mobiltelefonen har Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
47 Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.
48 Audi connect Online-trafikkinformasjon kan bare aktiveres i kombinasjon med kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning.

Juridisk informasjon:

Merk! Systemene har sine begrensninger og avhenger delvis av tjenester fra tredjeparter. AUDI AG er ikke ansvarlig for at disse dataene er riktige.

Tjenestene fra Audi connect kan bare leveres hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem (ekstrautstyr). Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen, bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og lydstrømming med integrert Amazon Alexa og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen. For wifi-sonen og bruk av tjenestene nettradio, hybridradio, lydstrømming med integrert Amazon Alexa og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen, opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/myaudi.

Hvilke Audi connect navigasjon og infotainment-tjenester og Audi connect navigasjon og infotainment plus-tjenester som leveres, varierer fra land til land.

Tjenestene er normalt tilgjengelige i minst ett år etter levering av bilen. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra tredjepart, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, dette går under tredjeparts ansvar. 24 måneder etter levering av bilen forlenges tilgangen til Audi connect-tjenestene i 12 måneder uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:

AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
85045 Ingolstadt, Germany
E-post: kundenbetreuung@audi.de
Tlf.: +49 800 28347378423

Kontakt din Audi-forhandler hvis du ønsker å forlenge tilgangen til Audi connect-tjenestene når denne perioden utløper. Avhengig av bilmodell gir Audi connect deg tilgang til Google og Amazon. Vi kan ikke garantere at tjenestene er permanent tilgjengelige, da dette avhenger av Google og Amazon. Ta kontakt med din Audi-partner eller gå til www.audi.com/connect for mer informasjon om Audi connect. Ta kontakt med din mobiloperatør for informasjon om abonnementsvilkår.
Dine fordeler
 • Internettilkobling
 • Oppdatert informasjon om parkeringsplasser, bensinstasjoner og køer
 • Mulighet for trådløs tilkobling av mobile enheter