S5 Coupe TDI 2020 > A5 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Das neue Audi S5 Coupé TDI in der seitlichen Frontansicht

S5 Coupé TDI 2020

Sportslig og elegant
– Audi S5 Coupé TDI

Et nytt designspråk med flere S-spesifikke elementer gir Audi S5 Coupé TDI et elegant og sportslig utseende. Den kraftige TDI-motoren gir samme kjørefølelse som i en sportsbil.

Komplett kupé

Den sportslige stilen til Audi S5 Coupé TDI¹ forsterkes av S-spesifikke elementer i kupeen, for eksempel S-sportsseter (ekstrautstyr), standardutstyret dekorinnlegg i matt børstet aluminium og 3-eikers skinnratt med multifunksjon plus, S-logo og kontrastsøm. Horisontale elementer, kvalitetsmaterialer og et moderne infotainmentsystem får kupeen til å virke ekstra stor. Du kan i tillegg tilpasse kupeen med utstyr fra Audi exclusive.

S-spesifikke elementer på førerplassen i Audi S5 Coupé TDI

Intuitiv betjening

Du kan styre funksjonene til infotainmentsystemet i Audi S5 Coupé TDI¹, blant annet MMI navigasjon plus, intuitivt med 10,1-tommers MMI touch-displayet med haptisk tilbakemelding eller med stemmestyringen med naturlig tale. I tillegg kan du velge Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) som viser viktige kjøredata klart og tydelig rett foran deg på et 12,3-tommers HD-display. Tilpasset betjening og intuitive menyer gjør det enkelt å bruke funksjonene, og den S-spesifikke designen har fokus på turtelleren.

Audi virtual cockpit i Audi S5 Coupé TDI
Nøkkeltall

Ytelse

255

kW¹

(347 hk)

Dreiemoment

700

Nm¹

(maksimalt)

Topphastighet

250

km/t¹

(begrenset)

1
Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,1–6,2 l / 100 km, CO2-utslipp ved blandet kjøring*: 160–161 g/km.

Sportslige kjøreytelser

3,0-liters TDI-motoren i Audi S5 Coupé TDI yter 347 hk (255 kW) og har et maksimalt dreiemoment på 700 Nm (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,1–6,2 l /100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 160–161 g/km). Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder, og topphastigheten er elektronisk begrenset til 250 km/t. quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial fordeler drivkreftene mellom akslene. Den dynamiske styringen tilpasser styreutvekslingen og styrekraften til bilens hastighet. Det gir høyere effektivitet og kjørekomfort. Det gjør også det 48-volts mildhybridsystemet. Sammen gir alle systemene en unik kjørefølelse. Med Audi drive select kan du tilpasse kjøreegenskapene med innstillingene dynamic, comfort, auto, individual og efficiency.

Audi S5 Coupé TDI sett skrått forfra
1
Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,1–6,2 l / 100 km, CO2-utslipp ved blandet kjøring*: 160–161 g/km.