RS 5 Sportback 2019 > A5 > Audi Norge
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi RS 5 Sportback

RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback
Kraftfull og elegant

Audi RS 5 Sportback er et nytt tilskudd til A5-familien. Nå kommer den elegante og kraftfulle coupeen fra Audi Sport for første gang i praktisk Sportback-utgave med fem dører.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Audi RS 5 Sportback har en sportslig coupéaktig silhuett.

 • Serieprodusert kraftpakke: Audi RS 5 Sportback.

 • De markante linjene synes ekstra godt fra siden.

 • Den store singleframe-grillen og luftinntakene på sidene gjør inntrykk.

 • Audi RS 5 Sportback er en ekstra sprek modell fra Audi Sport.

 • 20-tommers felger leveres som ekstrautstyr.

 • Mange overflater i karbon gir et kvalitetspreget utseende.

 • Audi exclusive designpakke i sonomagrønt setter ekstra farge på interiøret.

 • Som lakkfarge kan du blant annet velge den eksklusive fargen sonomagrønn metallic.

 • Navnet Audi RS 5 Sportback sier alt.

Imponerende verdier

Ytelse

450

hk

(331 kW)

Akselerasjon

3,9

sekunder

0 til 100 km/t

Topphastighet (ekstrautstyr)

280

km/t

250 km/t (standard)

Kraftfull og effektiv

Under panseret på Audi RS 5 Sportback skjuler det seg en V6-TFSI-biturbomotor på 2,9 liter. Med en effekt på 450 hk (331 kW) og et dreiemoment på 600 Nm går den fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder. Topphastigheten er som standard begrenset til 250 km/t. Den kan økes til 280 km/t som ekstrautstyr.

Sportslighet i fokus

quattro permanent firehjulsdrift og en sportslig 8-trinns tiptronic-girkasse med raske girskift gir Audi RS 5 Sportback imponerende spurtegenskaper. Med Audi drive select kan du dessuten tilpasse kjøreegenskapene med forskjellige moduser som påvirker bilteknologien, for eksempel styringen av spjeldene i RS-eksosanlegget. RS-sportsunderstell er standardutstyr og sørger for at RS 5 Sportback har suverent veigrep. Som ekstrautstyr kan bilen også leveres med keramiske bremser og dynamisk styring som er spesielt tilpasset RS.

RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC) gir enda bedre kjøredynamikk. DRC reduserer krengebevegelser både i lengderetningen og sideveis takket være diagonalt monterte støtdempere som er koblet sammen med oljeslanger. Dette vil du merke spesielt ved rask kjøring i svinger.

Audi RS 5 Sportback – teknikk

En bil som blir lagt merke til

Audi RS 5 Sportback er svært sportslig uansett hvilken side du ser den fra. Fronten domineres av den brede, flate singleframe-grillen, massive luftinntak med spesielt RS-heksagonmønster og frontspoiler med quattro-logo. Audi RS 5 Sportback leveres som standard med 19-tommers felger. 20-tommers felger leveres som ekstrautstyr. Som lakkfarge kan du blant annet velge fargen sonomagrønn metallic, som bare leveres til denne modellen. RS-diffusor, RS-eksosanlegg med ovale enderør og spoilerkant sørger for en dynamisk avslutning på hekkpartiet.

Audi RS 5 Sportback er et ekte blikkfang
Mer om utvendig utstyr

Sportslig interiør

Audi RS 5 Sportback er like sportslig innvendig som utvendig. RS-sportssetene i nappaskinn med heksagonstruktur (ekstrautstyr) gir god støtte, og RS-multifunksjonssportsrattet i skinn med flat underside ligger godt i hånden. Både setene, rattet, innstegslistene og velgerspaken i midtkonsollen har RS-logo som viser at du kjører en modell fra Audi Sport.

Mer om innvendig utstyr

Intelligent lysteknologi

Ekstrautstyret Audi Matrix LED-hovedlykter med progressiv lysteknologi gir økt sikkerhet. Et kamerasystem med lysdioder og presis optikk dimmer automatisk lyset for å unngå å blende møtende og forankjørende trafikk, mens alle andre områder er fullt opplyst. Audi Matrix LED-hovedlyktene er dessuten et viktig designelement som gir en markant og gjenkjennelig lyssignatur både dag og natt.

Audi RS 5 Sportback – frontlykter

Ta plass!

Her kan du snart sette deg inn. Audi RS 5 Sportback venter på deg med kvalitetsmaterialer, avanserte instrumenter og mange sportslige kjøreopplevelser.

Audi RS 5 Sportback – førerdøren er åpen