LDR_BN_AQUA_10331.jpg

Audi exclusive-skinn. Se det. Føl det. La deg fascinere.

Skinn er et unikt naturprodukt. Det gir en helt spesiell følelse av velvære på kjøreturen. I tillegg er det flott å se på. Den glatte overflaten får et vakkert skimmer når lyset faller på den. Med setetrekk i skinn får du eksklusiv komfort i din Audi.

Ingen skinn er helt like. Det unike preget gjør skinn til et materiale som er helt i tråd med Audi exclusive-filosofien. Vi er likevel nøye med at skinnene som brukes i kupeen, harmonerer perfekt med hverandre. Skånsom bearbeiding sørger for at skinnet beholder sitt naturlig vakre utseende.
LDR_PG01_AQUA_10333.jpg

Et fascinerende materiale

Skinn som skal brukes i produksjonen hos Audi, må bestå over 30 forskjellige tester. Dette sikrer at du alltid får en følelse av kvalitet og velvære når du setter deg inn i din Audi.
LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

Følsomhet

Det å trekke seter og andre deler av interiøret i skinn er et nitid arbeid. Sømmene på Audi exclusive-ratt for eksempel sys hovedsakelig for hånd, et arbeid som krever høy nøyaktighet.
256x144_AQUA_141001_ICC39L.jpg

Stort utvalg av farger

Hvis du velger skinninteriør fra Audi exclusive, kan du la fantasien få fritt spillerom. Du kan for eksempel få trukket rattet i en annen farge enn skinnet på setetrekkene – eller bare deler av setene.
LDR_PG04_AQUA_10334.jpg

Særpreg

Velg din favoritt fra det store utvalget av skinnfarger. Du kan også velge fargen på kontrastsømmene. Sett ditt eget preg på bilen din.
Audi exclusive-kontakt ST08_ADIV_P_10377.jpg

Audi-forhandleren din vil gjerne fortelle deg om de spennende mulighetene Audi exclusive kan by på. Ta kontakt.

Audi exclusive-galleri ST11_Leder_Galerie.jpg

La deg inspirere av Audi exclusive-galleriet. Ta en titt på eksemplene.