Audi virtual cockpit plus med ekstra RS-layout

Biler med Audi virtual cockpit plus er utstyrt med et innovativt, digitalt kombiinstrument for fleksibel og behovstilpasset visning av informasjon, med visningsalternativene RS Sport, RS Performance og RS Runway. Displayet på 12,3 tommer har full HD-oppløsning. Du velger selv hva som skal vises på displayet, f.eks. hastighet, turtall, kart, Audi connect-tjenester16, radio- og medieinformasjon. RS-menyen omfatter effekt- og dreiemomentvisning og visning av G-måler, laptimer og dekktrykkontrollsystem. I tillegg til RS Sport-design med to runde instrumenter, kan du velge RS Performance-design og RS Runway-design med spesiell turtallsvisning og girindikator i midten. Du kan aktivere automatisk bytte mellom Audi virtual cockpit-layoutene RS Sport og RS Runway for RS1-/RS2-modus.

I den personlige profilen din i bilen kan du lagre en rekke innstillinger, blant annet for ergonomi, infotainmentsystem og understell. Du kan opprette inntil seks personlige profiler og en gjesteprofil i MMI. Den sist aktive profilen tilordnes bilnøkkelen når du går ut av og låser bilen. Når du låser opp bilen, vises en personlig hilsen i Audi virtual cockpit, og innstillingene fra den personlige profilen (som er tilordnet bilnøkkelen som er i bruk) lastes inn. Antallet lagrede bilinnstillinger avhenger av valgt ekstrautstyr. Det lagres innstillinger for infotainmentsystem, sete-, speil- og rattstammeposisjon, innvendig belysning, klima,
lyd, førerassistentsystemer, understell, lys og sikt, head-up-display17 og kombiinstrument.

Audi virtual cockpit plus med ekstra RS-layout inneholder i tillegg til innholdet i Audi virtual cockpit plus en ny dynamisk visning av RS-menyen. Du kan velge blant tre visninger:
  • RS Sport-design med to runde instrumenter
  • RS Performance-design med turtallsvisning og girindikator i midten
  • RS Runway-design med vertikal turtallsvisning og girindikator


16 Du finner juridisk informasjon for Audi connect under beskrivelsen av det enkelte utstyret.
17 Det er vanskeligere å se informasjonen på head-up-displayet når du har på deg polariserte solbriller.