Audi connect kobler din Audi til nettet og gir deg underholdning og informasjon på kjøreturene

Audi connect navigasjon og infotainment22 inneholder innovative tjenester fra Audi connect. De praktiske tjenestene gjør det mulig å bruke MMI til smart navigasjon, underholdning på kjøreturene og praktisk informasjon om omgivelsene eller reisemålet. Audi connect omfatter en rekke funksjoner og systemer som sammen danner en forbindelse mellom bilen, Internett og deg. Med Audi connect får du for eksempel oppdatert trafikkinformasjon fra nettet, slik at ruteplanleggingen blir enda mer nøyaktig. Audi connect består av infotainment- og entertainmentfunksjoner og gir økt komfort og kjøreglede. Med Audi connect kan du søke etter ledige parkeringsplasser, få informasjon om trafikksituasjonen og se værmelding for stedet du skal reise til. Passasjerene i baksetet kan koble PC, nettbrett og annet trådløst utstyr til wifi-sonen, slik at de for eksempel kan finne informasjon på nett eller sjekke e-post.

Pakken omfatter følgende funksjoner:
 • Navigasjon med Google satellittkart™23
 • Online-søk etter navigasjonsmål24
 • Online-talekommandoer21
 • Online-trafikkinformasjon
 • Online-trafikkinformasjon plus
 • Online-spesialmål
 • Gateparkering25
 • Fareinformasjon
 • Online-trafikkskiltinformasjon32
 • myAudi navigasjon14
 • Svært detaljert 3D-visning av byer
 • Mediestrømming via Internett27
 • Nettradio27
 • Hybridradio27
 • Værinformasjon
 • Online-nyheter28
 • Wifi-sone27
 • Brukerprofiler30

Tjenestene kan brukes via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen og bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen. For wifi-sonen, bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen, opprettes dataforbindelsen ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.my.audi.com og www.audi.com/connect.

14 Beskrivelsen av myAudi-appen i appbutikken inneholder informasjon om kompatible operativsystemer for iOS/Android. Du må først registrere deg på www.audi.com/myaudi.
21 Leveres på utvalgte språk.
22 Audi connect-tjenestene må forlenges mot betaling etter 3 år. Funksjonsomfanget kan være underlagt begrensninger i det enkelte land. Audi connect navigasjon og infotainment kan bare brukes i fullt omfang i kombinasjon med aktivert MMI navigasjonssystem plus.
23 Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.
24 Audi connect-tjenesten er bare tilgjengelig i kombinasjon med MMI navigasjon plus med MMI touch (ekstrautstyr).
25 Er tilgjengelig i utvalgte byer og på utvalgte veistrekninger.
27 Tjenesten krever at du kjøper en datapakke fra en av Audis samarbeidspartnere.
28 Behandling av nyhetsstrømmer i myAudi krever at du har en myAudi-konto.
30 Forutsetter at mobiltelefonen har Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
32 Audi connect online-trafikkinformasjon kan bare aktiveres i kombinasjon med kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning.

Juridisk informasjon for Audi connect navigasjon og infotainment:
Tjenestene fra Audi connect kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem (ekstrautstyr). Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for wifi-sonen, mediestrømming via Internett og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen. For wifi-sonen, mediestrømming via Internett og andre tjenester som tilbys via en Audi-app på smarttelefonen, opprettes dataforbindelsen også ved hjelp av bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. Du finner informasjon om priser og bestilling på www.audi.com/myaudi.
Du kan også opprette dataforbindelsen ved å sette ditt eget SIM-kort i kortsporet. For å kunne bruke den integrerte biltelefonfunksjonen i kombinasjon med ekstrautstyret Audi phone box kan du også bruke en Bluetooth-kompatibel smarttelefon med remote SIM Access Profile (rSAP)8. Hvis et eksternt SIM-kort settes i kortsporet eller tilkobles via rSAP, opprettes alle dataforbindelser både for Audi connect-tjenestene og for wifi-sonen via dette SIM-kortet. Kostnadene avregnes da kun via det eksterne SIM-kortet.
Hvilke Audi connect navigasjon og infotainment-tjenester som leveres, varierer fra land til land. Prøveperioden er tilgjengelig i tre måneder fra førstegangsregistrering og slutter automatisk etter tre måneder. Hvis du kjøper lisens for Audi connect navigasjon og infotainment, inngår disse tre månedene ikke i løpetiden for Audi connect-tjenestene.
Tjenestene er normalt tilgjengelige i minst ett år etter levering av bilen. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra tredjepart, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, dette går under tredjeparts ansvar. 24 måneder etter levering av bilen forlenges tilgangen til Audi connect-tjenestene i 12 måneder uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:
AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
85045 Ingolstadt, Germany
E-post: kundenbetreuung@audi.de
Tlf.: +49 800 28347378423
Kontakt din Audi-forhandler hvis du ønsker å forlenge tilgangen til Audi connect-tjenestene når denne perioden utløper.
Avhengig av modell gir Audi connect deg tilgang til Google og Twitter. Vi kan ikke garantere at tjenestene er permanent tilgjengelige, da dette avhenger av Google og Twitter.

Du får mer informasjon om Audi connect på www.audi.com/connect og hos din Audi-forhandler, informasjon om abonnementsvilkår får du hos din mobiloperatør.
Merk: Leveres bare i kombinasjon med MMI navigasjon plus med MMI touch