Advanced key med sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet

Med Advanced key kan du låse opp bilen og starte motoren uten at du trenger å bruke nøkkelen aktivt

Med Advanced key kan du låse opp bilen og starte motoren uten at du trenger å bruke bilnøkkelen aktivt. Med ulik overside og underside på nøkkelen. Med det elektroniske adgangs- og starttillatelsessystemet kan du låse opp dørene og bakluken ved hjelp av trådløs kommunikasjon mellom nøkkelen og bilen, og låse dem igjen ved hjelp av sensorene på dørhåndtakene. Du trenger bare ha med deg Advanced key. Motoren startes og stoppes med start-stopp-tasten. Sensorstyrt bakluke leveres ikke i kombinasjon med optikkpakke i karbon / glanset sort eller Audi exclusive Style-pakke i bronse.

Du kan åpne og lukke bakluken elektrisk ved å trykke på tasten på bilnøkkelen, tasten i førerdøren eller softtouch-tasten i baklukehåndtaket. Det er like enkelt å lukke bakluken: Du trenger bare trykke på tasten på innsiden av bakluken, tasten i førerdøren eller tasten på bilnøkkelen. Automatisk lukkehjelp gjør det enklere å lukke bakluken manuelt ved behov. Baklukens åpningsvinkel kan programmeres for å sikre komfortabel åpning på steder hvor det er lavt under taket. På biler med Advanced key med sensorstyrt opplåsing av bakluken kan du låse opp, åpne og lukke bakluken med en fotbevegelse (sparkebevegelse) under hekken.

Utstyret omfatter:
  • Advanced key, uten SAFE-funksjon*, med sensorstyrt opplåsing av bakluken
  • Bakluke med elektrisk åpning og lukking

* SAFE-funksjonen kan bare aktiveres via tyverialarmen med en landsspesifikk kode. SAFE-funksjonen kan ikke leveres separat.
Merk: Leveres ikke i kombinasjon med optikkpakke i karbon eller glanset sort
Dine fordeler
  • Enkelt å låse opp bilen og starte motoren
  • Du kan lagre innstillinger for hver nøkkel
  • Nøkkelen blir aldri mer låst inne i bilen