Audi A4 Avant stasjonsvogn > A4 > Audi Norge

A4 Avant

Audi A4 Avant stasjonsvogn – setter nye standarder

Den nye stasjonsvognen Audi A4 Avant har enda flere tekniske løsninger, enda kraftigere motor og en komfort uten sidestykke. I tillegg er samtlige motorer i A4-modellen utstyrt med start-stopp-system som standard. Samtidig har denne familiebilen den samme dynamiske utstrålingen som sine forgjengere, og er like komfortabel som den er sportslig. De elegante proporsjonene gir bilen et markant utseende. Audi A4 Avant stasjonsvogn har sin egen personlighet, og kan forandre egenskaper avhengig av kjøresituasjonen. I tillegg har de en standard som ellers bare er å finne i luksusklassen. Med mange utstyrsmuligheter og fleksible løsninger blir din Audi A4 Avant som flere biler i én. Samtidig har du mulighet til å gjøre din bil like unik som deg selv. Nye Audi A4 Avant er en stasjonsvogn, som imponerer med en banebrytende sammensetning av teknologi og design. Bilen har en innovativ Audi virtual cocpit med høyoppløselig 12,3 tommers display, og et optimalt Bang & Olufsen lydsystem med 3D-lyd, som gir et inspirerende interiør og en god luksusfølelse.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
00:00 | 00:00
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Florettsølv, metallic Florettsølv, metallic
Argusbrun, metallic Argusbrun, metallic
Scubablå, metallic Scubablå, metallic
Tangorød, metallic Tangorød, metallic
Støpte aluminiumsfelger i 5-dobbelteikers design, kontrastgrå, delvis polert Støpte aluminiumsfelger i 5-dobbelteikers design, kontrastgrå, delvis polert
Støpte aluminiumsfelger i 10-eikers V-design Støpte aluminiumsfelger i 10-eikers V-design
Konfigurer nå

Audi A4 Avant - bildegalleri

Motorene i Audi A4 Avant

I Audi A4 Avant er det syv motorer med et og samme prinsipp: mindre forbruk av drivstoff og mer kraft. Sammenlignet med den tidligere modellen har drivstofforbruket blitt redusert med 21 prosent, mens kraften har økt med opp mot 25 prosent.

Finn ut mer
Audi A4 Avant– virtual cockpit

Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) i stasjonsvognen, Audi A4 Avant, er høyteknologisk og av beste kvalitet. Det digitale instrumentpanelet med høyoppløselig 12,3 tommers display, viser deg relevant informasjon med rike og skarpe kontraster.

Finn ut mer
Bli kjent med Audi A4 Avant

I denne filmen kan du se nærmere på Audi A4 Avant og lære mer om hvordan du bruker noen av bilens funksjoner. Du får en innføring i bruk av en rekke standard- og ekstrautstyr samt tips om konfigurasjon av bilen.

00:00 | 00:00

Velkommen inn i en av våre Audi A4-modeller

00:00 | 00:00