A4 Avant > A4 > Audi Norge
Audi A4 Avant

A4 Avant

Sportslig og praktisk
– Audi A4 Avant

Audi A4 Avant er sportslig og fleksibel og utmerker seg med høy kvalitet og digitale løsninger. Den nye utvendige designen skiller den tydelig fra forgjengeren. Innvendig finner du ny teknologi som lar deg integrere din digitale hverdag i bilen. Det store bagasjerommet gjør bilen ekstra fleksibel.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
  • Hekken kjennetegnes av horisontale linjer.

  • Audi A4 Avant tar seg godt ut.

  • Audi A4 Avant har en sportslig design.

  • Audi A4 Avant i utstyrsversjonen S line (avbildet) med 19-tommers aluminiumsfelger (ekstrautstyr).

  • Den brede og flate singleframe-grillen rammes inn av markante hovedlykter og luftinntak på sidene.

  • Førerassistentsystemene i Audi A4 Avant hjelper deg med kjøringen.

  • Audi A4 Avant i utstyrsversjonen edition one leveres med støpte aluminiumsfelger i 5-V-eikers stjernedesign fra Audi Sport og rødlakkerte bremsekalipere.

  • Audi A4 Avant har et bagasjeromsvolum på opptil 1510 liter når seteryggen er slått ned.

Sportslig utvendig design

Foran har Audi A4 Avant en bred singleframe-grill og store luftinntak, mens hekken kjennetegnes av en markant diffusor med integrerte trapesformede enderør. Du kan kombinere ulike utstyrsversjoner og -pakker både inn- og utvendig, for eksempel utstyrsversjonen S line (ekstrautstyr) som blant annet kan kombineres med sportsunderstell, S line-grill og S line-diffusor i matt titansort.

Romslig og kvalitetspreget

Kupeen til Audi A4 Avant har blant annet et luftdysebånd som strekker seg over hele instrumentpanelet og understreker bilens bredde. Kromlisten over båndet er en elegant detalj. Sportsseter plus (ekstrautstyr) med S-logo og rutemønster gir god støtte.

Fleksibelt og praktisk

Audi A4 Avant har en sportslig design og et gjennomtenkt bagasjeromskonsept. Smarte løsninger for lasting og lossing gjør bilen ekstra praktisk i hverdagen. Elektrisk bagasjeromstildekning og fjernopplåsing av seteryggen hører med til standardutstyret. Enda mer fleksibilitet får du med skinnesystemet (ekstrautstyr) med to teleskopstenger som festes i bagasjerommet og holder bagasjen på plass. Hvis du har hendene fulle, kan du enkelt åpne den elektriske bakluken med sensorstyrt åpning (ekstrautstyr) med en fotbevegelse.

MMI-displayet i en Audi A4 Avant

Digitale løsninger

MMI navigasjon plus med MMI touch leveres som ekstrautstyr. Systemet har innovativ navigasjonsteknologi med mange funksjoner og høy betjeningskomfort, for eksempel 3D-kartvisning med visning av mange severdigheter og bymodeller. Personlig ruteassistanse overvåker trafikksituasjonen på strekninger du kjører ofte. Hvis det er forsinkelser på mer enn fem minutter på strekningen, tilbyr assistenten å beregne en alternativ rute.

Oversikt over sensorene i Audi A4 Avant

Assistenter i bakgrunnen

Førerassistentsystemene¹ i Audi A4 Avant bistår deg under kjøring, for eksempel assistentpakken Tur. Denne pakken inneholder en kombinasjon av systemer som egner seg for langkjøring, blant annet køassistenten¹. Den hjelper deg med å styre bilen i inntil 65 km/t og gjør køkjøring mer komfortabelt. Avkjøringsassistenten¹ inngår også i assistentpakken Tur. Den registrerer møtende trafikk når du skal svinge av til venstre, og kan utføre bremseinngrep hvis det er fare for kollisjon.

Kraftige motorer

Audi A4 Avant kan leveres med mange TFSI- og TDI-motorer med ytelse som spenner fra 136 til 265 hk. Noen av disse motorene har mildhybridteknologi, som kan gjenvinne energi og dermed bidra til å redusere forbruket ved vanlig kjøring.

Kindersitz im Audi A4 Avant

Skreddersydd for deg

Velg ekstrautstyr fra Audi originalt tilbehør for å tilpasse bilen til dine behov, for eksempel barnesetet Dualfix i-Size som passer barn fra de er nyfødte til de er 105 cm. Setet kan dreies 360 grader, slik at barnet kan sette seg inn og gå ut av setet på en enkel måte. Både forovervendt og bakovervendt bruk er mulig.

1
NB: Systemene har sine begrensninger, og de er bare ment å være til hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.
2
Audi originalt tilbehør leveres som ekstrautstyr fra Audi AG mot pristillegg. Det er ikke inkludert i beregningen av bilens forbruks- og utslippsverdier. Montering er derfor ikke tillatt før etter førstegangsregistrering.