Audi A4 allroad quattro – TFSI- og TDI-motorer > Audi A4 allroad quattro stasjonsvogn med firehjulstrekk > A4 > Audi Norge

A4 allroad quattro

Endre betingelser

Audi A4 allroad quattro – TFSI- og TDI-motorer

TFSI- og TDI-motorene i stasjonsvognen, Audi A4 allroad quattro, er avanserte, kraftige og effektive. Alle bensinmotorene er utstyrt med TFSI som er en effektiv kombinasjon av økonomisk direkteinnsprøytning og mekanisk overlading. TDI-motorene har moderne common rail innsprøytningsteknologi og partikkelfilter.

TDI i nye Audi A4 allroad quattro
256x144_AA4_D_151038.jpg
Audi A4 allroad quattro tilbys i første omgang med to 3.0 TDI motorer som yter henholdsvis 218 hk og 272 hk. Utslipp ved blandet kjøring er 137 og 139 g/km og forbruk er 5,1 og 5,3 l/mil. Det vil åpnes for flere motorer senere, kontakt din forhandler for mer informasjon. Alle motorer tilfredsstiller EU6-krav.
quattro permanent firehjulstrekk Alle som kjenner Audi, har også hørt om quattro. Og har du først kjørt med quattro, er du solgt for alltid. Hvorfor? Fordi quattro firehjulsdrift overfører motorkraften til veien på en helt unik måte. quattro vil si permanent firehjulstrekk. Mister hjulene på en aksel veigrepet og det er fare for hjulspinn, overfører den hjulselektive momentstyringen drivkraften til den akselen eller det hjulet som har bedre veigrep, via fordelerkassen og haldexclutchen. Fordelen er bedre veigrep når bilen akselererer og økt sikkerhet som følge av balanserte sidekrefter. Men nok om teknikken. Det som gjør quattro så enestående, er nemlig følelsen. Mange kunder beskriver det som å «ligge klistret til veien». Vi formulerer det på denne måten: quattro gir bedre veifølelse og dermed økt sikkerhet.