A4 allroad quattro > A4 > Audi Norge
Audi A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro
– noe for seg selv

Romslige og praktiske Audi A4 allroad quattro har en markant design med økt bakkeklaring og trives godt i terrenget. Bilen leveres som standard med quattro firehjulsdrift, kraftig motor og allroad-understell.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
  • Audi A4 allroad quattro kombinerer fordelene ved Avant med gode terrengegenskaper.

  • Beskyttelsesplaten mellom de trapesformede enderørene gjør Audi A4 allroad quattro lett gjenkjennelig.

  • Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) har dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys.

  • Allroad-understellet hever Audi A4 allroad quattro 23 mm sammenlignet med basismodellen.

  • Singleframe-grillen med vertikale ribber er karakteristisk for Audi A4 allroad quattro.

  • Kanaldekslene på siden av bilen har quattro-logo.

  • Innstegslister foran med aluminiumsfelt og allroad-logo leveres som standard på Audi A4 allroad quattro.

  • Audi A4 allroad quattro har en romslig kupé som kan oppgraderes med ekstrautstyr, for eksempel Ambiente-lyspakken.

  • Audi A4 allroad quattro har et bagasjeromsvolum på opptil 1495 liter når seteryggen er slått ned.

Karakteristisk utvendig design

Audi A4 allroad quattro har en tydelig offroad-look med brede hjulhus og markante støtfangere og sideskjørt. Hjulene er 12 millimeter større enn på basismodellen, og sporvidden er økt foran og bak. Bakparten har beskyttelsesplate på undersiden og markant diffusor, mens fronten preges av en kraftig singleframe-grill med vertikale ribber.

Audi A4 allroad quattro i oppoverbakke

Komfortable og spreke kjøreopplevelser

quattro firehjulsdrift leveres som standard og gir godt veigrep og høy kjøredynamikk. Allroad-understellet er også standard og gjør Audi A4 allroad quattro 23 mm høyere enn basismodellen. Lette MultiLink-oppheng foran og bak gir smidige kjøreegenskaper. Demperreguleringen (ekstrautstyr) tilpasser bilen elektronisk til forskjellige kjøresituasjoner og gir enda bedre egenskaper i terrenget.

Romslig og kvalitetspreget kupé

Kupeen til Audi A4 allroad quattro har blant annet et luftdysebånd som strekker seg over hele instrumentpanelet og understreker bilens bredde. Kromlisten over båndet er en elegant detalj. Et stort oppbevaringsrom i midtkonsollen gir ekstra oppbevaringsplass. Leselysene foran har sensorstyrt betjening, og ambientelyspakken (ekstrautstyr) gir stemningsfull belysning i bilen.

Bagasjerommet til Audi A4 allroad quattro

Fleksibelt og praktisk

Bagasjerommet til Audi A4 allroad quattro er på 495 liter og kan utvides til hele 1495 liter når bakseteryggen er slått ned (bakseteryggen kan deles i forholdet 40:20:40). Elektrisk bagasjeromstildekning og fjernopplåsing av seteryggen hører med til standardutstyret. Enda mer fleksibilitet får du med skinnesystemet (ekstrautstyr) med to teleskopstenger som festes i bagasjerommet og holder bagasjen på plass. Hvis du har hendene fulle, kan du enkelt åpne den elektriske bakluken med sensorstyrt åpning (ekstrautstyr) med en fotbevegelse.

Assistenter i bakgrunnen

Førerassistentsystemene i din Audi A4 allroad quattro, for eksempel assistentpakken By, bistår deg under kjøringen. Denne pakken inneholder systemer for bykjøring, blant annet parkeringshjelp plus og ryggekamera. Utstigningsvarslingen inngår også i pakken. Den kan registrere trafikanter som nærmer seg bakfra, og ved behov varsle deg med en lysdiode før du åpner døren. Audi A4 allroad quattro leveres som standard med Audi pre sense city. I hastigheter på inntil 85 km/t kan systemet varsle deg visuelt og med lyd ved fare for kollisjon. Om nødvendig varsles du også med et kort rykk i bremsene.

MMI-systemet i Audi A4 allroad quattro

Digitale løsninger

MMI navigasjon plus med MMI touch (ekstrautstyr) gir tilgang til mange av tjenestene fra Audi connect. Dermed kan du bruke digitale tjenester for infotainment, navigasjon, sikkerhet og service. Du kan for eksempel få sanntidsinformasjon om trafikken, finne interessante steder i nærheten og se oppdaterte drivstoffpriser.