Audi S3 Sportsedan > A3 > Audi Norge

S3 Sportsedan

Sportslig. Audi S3 Sportsedan

Audi S3 Sportsedan er sterkere, sportsligere og enda mer imponerende. Den har de samme markante S-spesifikke designelementene som kombimodellene. Det dynamiske uttrykket videreføres i kupeen. Blant annet har den S-sportsseter foran (ekstrautstyr), multifunksjonssportsratt i skinn med flat underside og pedaler i børstet rustfritt stål.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
Innovative førerassistentsystemer

De mange nye førerassistentsystemene legger listen høyt. Ett eksempel er Audi active lane assist (ekstrautstyr) som hjelper føreren å holde bilen i kjørefeltet fra 65 km/t. Frontkameraet registrerer kjørefeltmerkingen. Hvis bilen nærmer seg en oppmerket linje uten at blinklyset er slått på, griper systemet inn i den elektromekaniske servostyringen og styrer bilen tilbake. Køassistenten (ekstrautstyr) hjelper føreren ved treg trafikk i hastigheter under 65 km/t, og holder tilstrekkelig avstand til kjøretøyet foran. Køassistenten tar også over styringen om nødvendig.

  • 563x317_AS3_161011.jpg
    Se Audi S3 Sportsedan fra alle kanter

    Her kan du se videoer og laste ned bilder.

    Les mer