• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Audi RS 3 Sportsedan > A3 > Audi Norge

RS 3 Sportsedan

Sportslig kraft. For hverdagens utfordringer. Audi RS 3 Sportsedan

Audi RS 3 Sportsedan forener innovasjon og ytelse fra motorsportens verden med komforten og designen til en sedan. Resultatet er komprimert kraft som takler hverdagens utfordringer. 2.5 TFSI-motoren med sin karakteristiske lyd byr på en imponerende ytelse: RS 3 Sportsedan akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,1 sekunder. RS3 Sportsedan kan ikke konfigureres ennå. Vi vil informere deg i god tid om når den er tilgjengelig for det europeiske markedet.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
1400px_ARS3_161002_2.jpg

Motoren: Ren sportslighet

Med 400 hk (294 kW) og 480 Nm dreiemoment er ikke 2.5 TFSI bare en motor, men et løfte om sportslig kjøreglede. Du akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,1 sekunder og når en topphastighet på 250 km/t. Topphastigheten kan også økes til 280 km/t (ekstrautstyr). Kjøreopplevelsen forsterkes ytterligere av den unike lyden av 5-sylinderen med tenningsrekkefølge 1-2-4-5-3. 7-trinns S tronic direktekoblingsgirkasse reagerer lynraskt og leder kreftene videre til quattro permanent firehjulsdrift. Med kjøredynamikksystemet Audi drive select som standard kan du tilpasse mange komponenter til din egen kjørestil, for eksempel styringen og motorstyringen.

Og ved rask kjøring i svinger beholder du kontrollen takket være hjulselektiv momentstyring. Systemet bremser hjulene lett i innersving, slik at bilen blir mer stabil å kjøre. Dynamisk styring er også standard og gir deg enda bedre kontroll, også i krevende svinger: Den tilpasser alltid utvekslingen nøyaktig til rattutslaget. Det RS-tilpassede elektroniske stabilitetsprogrammet har dessuten sportsmodus som gjør det mulig med kontrollert skrens på alle underlag.
Særpreget RS-design

De RS-spesifikke designkjennetegnene understreker den sportslige karakteren til RS 3 Sportsedan fra grillen til hekken. Singleframegrillen med tredimensjonalt bikubemønster har quattro-logo. Profilen under grillen strekker seg over hele frontens bredde til luftinntakene på siden. LED-hovedlykter er standard, og Audi Matrix LED-lykter kan leveres som ekstrautstyr. Den markante diffusorinnsatsen med vertikale ribber og de store, ovale enderørene til RS-eksosanlegget runder av hekken.

En yndet startplass – ikke bare for konkurransekjørere

Førerplassen i RS 3 Sportsedan er i en klasse for seg. Belyste innstigningslister med RS 3-logo ønsker deg velkommen når du setter deg inn. Som standard får du også sportsseter i sort nappaskinn med RS-logo, mens RS-sportsseter med markerte konturer og integrerte hodestøtter kan leveres som ekstrautstyr. RS-multifunksjonsrattet i skinn med flat underside og girtaster sørger for at du har alt under kontroll. Velger du Audi virtual cockpit (ekstrautstyr), vises all relevant informasjon direkte i synsfeltet. Du kan velge mellom tre visningsmoduser, blant annet den spesielle RS-visningen med turtelleren i forgrunnen. Også førerassistentsystemene gjør RS 3 Sportsedan til den ledende bilen i sin klasse. Nytt på denne fronten er blant annet køassistenten, nødassistenten og assistenten for kryssende trafikk bak.
1400px_ARS3_D_161001.jpg
 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her