A3 Sportsedan > A3 > Audi Norge
A3 Limousine 2019

A3 Sportsedan

Diskret sjarm.
Audi A3 Sportsedan.

Audi A3 Sportsedan kombinerer typiske coupé-kjennetegn med en elegant sjarm. Den lave, flytende takbuen utstråler ren dynamikk. Muskuløse flater gir bilen et selvsikkert ytre. Felgene omkranses av kraftige skjermer med markante hjulhus som skaper et sportslig utseende. Audi A3 Sportsedan har også innovativ teknologi som sørger for komfort på turen. Et av de innvendige høydepunktene er det heldigitale Audi virtual cockpit som leveres som tilleggsutstyr.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Uansett hvilken av utstyrsversjonene du velger, er hver kjøretur i din Audi A3 Sportsedan en opplevelse.

 • Med en lengde på 4,24 meter og en akselavstand på 2,60 meter er Audi A3 Sportsedan både sportslig og elegant.

 • Karosseriet til Audi A3 Sportsedan har høy akustisk komfort, dette supplerer den støydempende frontruten som er standardutstyr.

 • Audi A3 Sportsedan har tredimensjonale baklykter med individuelle baklys. På biler med LED-hovedlykter eller Audi Matrix LED-hovedlykter er dessuten de dynamiske blinklysene integrert i LED-baklyktene.

 • Hver enkelt utstyrsversjon har et karakteristisk utseende både foran og bak på bilen, noe som også omfatter diffusoren. Alle utstyrsversjoner har dessuten forkrommede enderør.

 • Som ekstrautstyr kan bakseteryggene slås ned i forholdet 40:20:40, en fleksibel løsning i Audi A3 Sportsedan.

 • Kupeen har den høye kvaliteten som er typisk for Audi.

 • Den runde styreknotten er midtplassert, med belyst ring i hvitt hvis bilen har MMI touch (ekstrautstyr). Overflaten består av MMI touch-betjeningsfeltet.

 • Det innovative betjenings- og visningskonseptet til det heldigitale Audi virtual cockpit er et annet høydepunkt i kupeen.

 • Via Audi phone box i midtarmlenet kan en kompatibel mobiltelefon kobles trådløst til bilantennen ved hjelp av nærfeltstilkobling, slik at den kan lades induktivt.

 • Bang & Olufsen Sound System (tilleggsutstyr) er en eksklusiv hi-fi-løsning.

Individuelle designmuligheter

Takket være en rekke ulike utstyrspakker kan du gi din A3 Sportsedan en sportslig touch eller fremheve bilens design. Uansett hva du velger, er hver kjøretur i din Audi A3 Sportsedan en opplevelse.

Audi A3 Sportsedan i motlys

Progressiv lysteknologi

Natt blir til dag med Audi Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) som gir en jevn og presis belysning av veibanen. Motgående og forankjørende kjøretøy skjermes (innenfor systemets begrensninger) slik at andre områder mellom og ved siden av kjøretøyene fortsatt lyses helt opp. Den svært adaptive lysfordelingen bedrer ikke bare belysningen av veibanen, men sørger også for mer sikkerhet og komfort. Dessuten understreker det dynamiske blinklyset den progressive lysteknologien – også sett bakfra.

Progressiv lysteknologi
Mer om lysteknologien

Balansert sportslig

Understellet til Audi A3 Sportsedan er overbevisende sportslig. Med sportsunderstell (ekstrautstyr) ligger karosseriet 15 millimeter lavere, med S line sportsunderstell hele 25 millimeter lavere. Den elektromekaniske styringen er fintfølende og effektiv. Alle motorene har høy effekt og imponerer med smidige kjøreegenskaper.

30 TFSI (drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/100 km 5,3 – 4,9*; CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 121-112*) er den første tresylinderen som tilbys i A3-serien. Det er en kompakt motor med 115 hk (85 kW) og et dreiemoment på 200 Nm ved 2000–3500 omdreininger per minutt.

Kjøredynamikk

Komfortabel og innovativ

Audi virtual cockpit er høydepunktet i kupeen til Audi A3 Sportsedan. De ulike utstyrsversjonene setter et individuelt preg på bilen. I tillegg til basisutstyret kan du blant annet velge S line sportspakke som gir bilen en dynamisk utstråling.

Innvendig utstyr

Betjeningskonsept og infotainmentsystemer

Audi A3 Sportsedan leveres som ekstrautstyr med det heldigitale Audi virtual cockpit som viser deg all relevant informasjon i synsfeltet ditt mens du kjører. Kombiinstrumentet med høyoppløselig display på 12,3 tommer viser alle instrumenter og gir deg dermed enda bedre oversikt. Ekstrautstyret omfatter i tillegg et stort utvalg av intelligent teknologi. Audi A3 Sportsedan kan blant annet leveres med topputgaven av infotainmentsystemene – MMI navigasjon plus med MMI touch og stemmestyring for intuitiv styring.

Betjeningskonsept og infotainmentsystemer
Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer
Førerassistentsystemer

Økt sikkerhet

Det omfattende utvalget av førerassistentsystemer gjør kjøreturen gjennom bygater og på landeveier enda tryggere. Moderne systemer, som blant annet køassistenten (ekstrautstyr) som samarbeider med Audi adaptiv cruise control og integrert avstandsholder, står for enda mer komfort. Andre systemer som bistår deg er blant annet parkeringshjelp plus og kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning (begge deler er ekstrautstyr).

Kompakt komfort

Den romslige kupeen til den sportslige firedørsmodellen gir et lett og klart inntrykk. Bagasjerommet på 425 liter kan gjøres større ved å slå ned bakseteryggen. Tilhengerfestet (ekstrautstyr) er svingbart og låses opp elektrisk når du trykker på en knapp. Dette gjør bilen enda mer fleksibel.

A3 Sportsedan


 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her